Bestuurder

Als onafhankelijk bestuurder of lid van de Raad van Advies kan Wim een belangrijke meerwaarde brengen


Bent u op zoek naar iemand met een financiële en algemene kennis om uw Raad van Bestuur of Raad van Advies te versterken ? Met meer dan 37 jaar ervaring in financiën, informatica, logistiek, personeelsbeleid, strategie en algemeen beleid en zijn brede ervaring in het werken in en met Raden van Bestuur en Raden van Advies is Wim de geschikte man.

Hij heeft een brede financiële ervaring in boekhouding, rapportering, budgetering, resultaatanalyse, optimalisatie van werkkapitaal, cashbeheer, interne controle, fiscaliteit, shared services en financiering. Deze ervaring werd opgebouwd in internationale productieomgevingen, zowel in beursgenoteerde bedrijven als in familiebedrijven. Wim heeft specifieke sectorkennis in voeding, consumentengoederen en in de verpakkingsindustrie, zowel B2C als B2B. Hij heeft een lange ervaring in management teams en als gewaardeerd klankbord voor de bedrijfsleider.


Tijdens zijn carière deed hij ervaring op in het uittekenen van organisatiestructuren en opvolgingsproblematieken, in het realiseren van overnames en de integratie van ondernemingen. Hij heeft hands‑on ervaring in project management en veranderingsmanagement, inclusief het leiden van grote IT‑projecten.


U zal hem leren ervaren als een analytisch en strategisch denker en een evenwichtig, integer en loyaal ploegspeler.


Wim heeft het certificaat behaald van Board Effectiveness bij Guberna en is lid van de Guberna Alumni Counsel.