Part-time CFO

Als Part-time CFO werkt Wim samen met het CFO Centrum (www.cfocentrum.be)


De samenwerking die wij met uw bedrijf opbouwen, betekent onder meer dat wij u voorzien van een daadkrachtige parttime financieel directeur tegen een fractie van de kosten van een interne CFO.

Waar de benoeming van een interne financieel directeur zich beperkt tot zijn persoonlijke vaardigheden, hebben wij ons bedrijf zo gestructureerd dat al onze klanten kunnen profiteren van de gecombineerde vaardigheden, contacten en ervaring van ons voltallige nationale en internationale team.

Bovendien geven wij u toegang tot onze klanten en ons bredere partnernetwerk, om u te helpen uw bereik en zichtbaarheid te vergroten. We werken met meer dan 2.000 klanten en meer dan 1.000 partners, wat u een unieke kans biedt uw netwerk te vergroten.

Het is ons doel om meer waarde toe te voegen dan welke andere aanbieder van CFO dienstverlening in Vlaanderen dan ook.

Wij staan aan de koppositie in onze sector en zijn in staat een dienstverlening van een hogere kwaliteit en grotere waarde aan te bieden dan onze concurrenten. Dat komt door onze rigoureuze CFO benoemingsprocedure en ons unieke model van 12 Pijlers. Dit model is gericht op het ondersteunen van van uw financiële afdeling, met de nadruk op 12 kerngebieden. Daarnaast heeft u voordeel van onze overkoepelende teamstructuur, waardoor u kunt gebruik kunt maken van de gecombineerde ervaring van ons volledige netwerk.

Wij onderscheiden ons kortom van de traditionele interne CFO door de aanzienlijk grotere mogelijkheid om expertise in te schakelen.

Door Het CFO Centrum in te schakelen, krijgt u veel meer dan een parttime CFO. U krijgt namelijk:

  • Een van de beste Vlaamse CFO’s die op parttime basis bij u werkt;
  • Lokale ondersteuning van een team van de meest daadkrachtige CFO’s in het land;
  • Een landelijk team van samenwerkende CFO’s die ‘best practices’ delen;
  • Toegang tot ons internationale netwerk van CFO’s (zodat wij u kunnen helpen met versnelde internationale uitbreiding van uw bedrijf );
  • Toegang tot de beste producten en dienstverlening vanuit ons ongeëvenaarde ´partner’-netwerk .